TERMÉKEK IPARI PADLÓHOZ

Az ipari padlók készítéséhez gyakorlatilag minden anyagot, szaktudást tudunk biztosítani. Legyen szó akár 40 m2-es garázsról, akár 350.000 m2-es logisztikai raktárról, mindenre tudunk költséghatékony megoldásokat kínálni. Bármilyen egyedi igénnyel forduljon hozzánk bizalommal.

Kéregerősítő (más néven felületerősítő, vagy felületkeményítő) anyagok
Cement alapú termékek, melyek az ipari padlók legfelső, nagyfokú igénybevételnek kitett rétegének fizikai tulajdonságait javítják: kopásállóságot, teherbírást, ütéssel szembeni ellenálló képességet, valamint csökkentik a felületen a repedések, hajszálrepedések kialakulásának lehetőségét. Két alaptípusuk kerül forgalomba:
- standard változat - a hagyományos porszórásos technológiához
- HP változat - speciálisan a habarcsos technológiához
 
DUROCEM FLOW önterülő anyag
A Durocem Flow egy innovatív önterülő termék, gondoskodik a nagyfokú kopásállóságról, jelentősen lerövidített kötési idővel, és korlátozott zsugorodással.
 
Kémiai keverékek
Ezek az anyagok alkalmasak a betonfelület védelmére, megnövelik a megkötött betonfelület mechanikai szilárdságát. Csökkentik a repedések kialakulásának lehetőségét, gondoskodnak a felület pormentességéről, és a padló védelméről.
 
Munkahézag profilok, fugatömítő anyagok
A fémprofilok változatos méretekben megvédik a sarkokat, éleket a kivitelezési fázis alatt, és utána. A ballonos fugatömítő szalagok tömítik a dilatációs vágásokat, az egykomponensű tömítők pedig garantálják a rugalmas, tapadó és vízzáró szigetelést a megkötött padlóban.
 
Acélszálak
Acélszálaink jelentős szerkezeti előnyökkel helyettesítik az acélhálót a betonban: kisebb betonlemez vastagság megegyező terhelési kapacitás esetén, a kritikus pontokon is egyenletes terhelésmegoszlás (pl. munkahézag profiloknál és dilatációs vágásoknál); csökkentik a hajszálrepedések, zsugorodási károsodások kialakulásának lehetőségét.
 
Szintetikus szálak
A szintetikus mikrószálaknak (más néven pp szál, fibrin) köszönhetően csökkenthető a kipárolgás okozta gyors zsugorodás, emiatt csökken a hajszálrepedések kialakulásának lehetősége, valamint a beton fizikai, kémiai, és mechanikai tulajdonságai nagymértékben javulnak. Statikailag méretezhető szálaink a szintetikus makrószálak (NEM AZONOSAK A PP SZÁLAKKAL), melyekkel sikeresen, és gazdaságosan helyettesíthetőek az acélszálak
Műgyanták
Műgyanták nagy választékát kínáljuk betonpadlók befejezéséhez, régi padlók javításához.